Nyheder

Nyt fra Leonard Cohen

Skrevet af Camilla Zuleger

Vi skal tilbage til 2004 for at finde det seneste Leonard Cohen-album. I starten af 2012 er der imidlertid nyt fra herren med den velkendte stemme.

Leonard Cohen, foto: PR

Det er ikke meget, man har hørt til Leonard Cohen på albumfronten, siden han i 2004 udgav succesen “Dear Heather”. Men nu kommer der snart et nyt studiealbum fra hans hånd.

Albummet kommer til at hedde “Old Ideas” og udkommer den 21. januar 2012.

Albummet indeholder 10 helt nye sange, og rygtet siger, at en af disse, “Show Me the Place”, snart skulle være til fri streaming på hans hjemmeside.

Lige nu kan man dog fornøje sig med en anden ny sang, “The Darkness”, fra pladen, som han spillede allerede på sin tour i 2009. Du kan se sangen her.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar