Nyheder

Se ny animeret video fra Fleet Foxes

Skrevet af Ditte Ingwersen

Fleet Foxes har en ny single på vej. Den akkompagneres af en tegnet video, som nu kan ses.


Folkrock-bandet Fleet Foxes, der er signet på det britiske pladeselskab Bella Union, offentliggjorde i går en ny video til nummeret “The Shrine/An Argument” fra lp’en Helplessness Blues fra i år. Videoen er en otte minutter lang animationsfilm, som er instrueret af Sean Pecknold – bror til forsangeren i Fleet Foxes, Robin Pecknold.

“The Shrine/An Argument” har release den 12. december og bliver udgivet i en limited edition 12″-udgave.

Udgivelsen vil komme til at indeholde liveoptagelser af “The Shrine/An Argument” og “Blue Spotted Tail”, begge sange er optaget i BBC-studierne, og på b-siden af pladen vil tracket “Montezuma” være at finde.

I de næste to måneder er Fleet Foxes på tourne i Europa, Australien, New Zealand og Japan – for mere info angående bandets tour-dates, se her.

Gå ikke glip af Fleet Foxes nye animerede video, som kan ses via dette link.

Skriv et svar