Nyheder

Sonic Youths guitarist udgiver nyt soloalbum

Sonic Youths guitarist Lee Ranaldo er til foråret klar med en ny soloudgivelse. I forbindelse med den nye udgivelse starter Ranaldo en længere tour i det nye år, hvor man kan håbe, han stikker hovedet forbi Danmark.

Sonic Youths guitarist Lee Ranaldo er til foråret klar med et nyt soloalbum, Between the Times & the Tides, som udkommer 20. marts via Matador Records.

Ranaldo har ikke været helt alene om det nye værk, da både Sonic Youths tidligere og nuværende trommeslagere, Bob Bert og Steve Shelley, bassist Irwin Menkin, guitarist Alan Licht samt klavermanden John Medeski har givet en hånd med på det kommende album.

I skrivende stund er Sonic Youth fuld i gang med at turnere Sydamerika rundt, og man kan inderligt håbe, at dette ikke bliver deres sidste tour, hvilket rygtes i krogene, efter at Thurston Moore og Kim Gordon er gået fra hinanden. Lee Ranaldo fortsætter i al fald tourlivet på egen hånd i det nye år, hvor han musikalsk vil blive bakket op af selv samme Alan Licht, Irwin Menkin samt Steve Shelley.

Se en video fra Ranaldos tidligere show i Brooklyn via Vimeo.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar