Nyheder

Støttefest for Festival of Endless Gratitude

Skrevet af Mia Ravn Bach

I september måned afholdte Koncertforeningen Hovedstolen for tredje gang musik- og kunstfestivalen Festival of Endless Gratitute (FOEG). Desværre kom festivalen ud med et større hul i økonomien, hvorfor de afholder en støttefest på Mayhem 12. november.

I september måned afholdt Koncertforeningen Hovedstolen for tredje gang musik- og kunstfestivalen Festival of Endless Gratitute (FOEG). Festivalen bød som altid på et alsidigt, eksperimenterende og særdeles spændendes program, men blev desværre ikke den store publikumssucces, som arrangørerne håbede på. I den forbindelse er festivalen desværre kommet ud på den anden side med et større hul i økonomien, hvilket arrangørerne vil forsøge at reparere med en støttefest, som afholdes på Mayhem i København 12. november.

Støtteaftenen byder på koncerter og gode øl, og bl.a. Papir og Sarah Hepburn & Christian Hjelm (Figurines) har indtil videre har meldt sig på spilleplanen. Har du gode kontakter eller selv har lyst til at spille på aftenen, kan du henvende dig til arrangørerne via booking[snabel-a]festivalofendlessgratitude.dk.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar