Nyheder

Stream David Lynch-mixtape her!

Skrevet af Ditte Ingwersen

I næste uge udgiver David Lynch sit første soloalbum. Det fejrer han med et mixtape. Læs videre og find ud af, hvilken smag Twin Peaks-instruktøren har, når det kommer til dubstep, dream pop og garagerock.

Som du sikkert allerede har hørt, udgiver den amerikanske filminstruktør David Lynch sit første soloalbum, Crazy Clown Time, den 8. november via Sunday Best og PIAS Amerika.

For at fejre det har Lynch i samarbejde med ”Big” Dean Hurley skabt et mixtape til bloggen The Stool Pigeon, der er en blanding af tracks, der berører garagerock, blues og klassisk rock’n’roll. Desuden er kunstnere som James Blake, Gnarls Barkley og This Mortal Coil også at finde på albummet.

Stream Crazy Clown Time via dette link fra Pitchfork her!

Skriv et svar