Nyheder

The Cure udsender live-cd

Skrevet af Camilla Zuleger

Tidligere i år optrådte The Cure på en festival på øen Isle of Wight. Den koncert udkommer nu som live-cd.

The Cure-frontmand Robert Smith på Bestival 2011, foto: Andrew Whitton

Det var med en næsten ekstatisk glæde, at The Cure spillede på dette års Bestival-festival. Koncerten i Isle of Wight blev optaget, og til december udkommer den som live-cd. Samfulde to og en halv time og dermed 32 numre er inkluderet. The Cures frontmand, Robert Smith, siger selv om udgivelsen: “We had such a great time in the Isle of Wight at Bestival that we wanted to release this show as a way of thanking fans and islanders alike. Bestival is the best!”

Dobbelt-cd’en udkommer den 5. december på Sunday Best Recordings.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

1 kommentar

Skriv et svar