Nyheder

The Cure udsender live-cd

Skrevet af Camilla Zuleger

Tidligere i år optrådte The Cure på en festival på øen Isle of Wight. Den koncert udkommer nu som live-cd.

The Cure-frontmand Robert Smith på Bestival 2011, foto: Andrew Whitton

Det var med en næsten ekstatisk glæde, at The Cure spillede på dette års Bestival-festival. Koncerten i Isle of Wight blev optaget, og til december udkommer den som live-cd. Samfulde to og en halv time og dermed 32 numre er inkluderet. The Cures frontmand, Robert Smith, siger selv om udgivelsen: “We had such a great time in the Isle of Wight at Bestival that we wanted to release this show as a way of thanking fans and islanders alike. Bestival is the best!”

Dobbelt-cd’en udkommer den 5. december på Sunday Best Recordings.

1 kommentar

Skriv et svar