Nyheder

Ukendte Radiohead-demoer er dukket op

Skrevet af Camilla Zuleger

Med albummet The King of Limbs har Radiohead i år markeret sig som et aldeles aktuelt og aktivt band. Det har de for så vidt været i hele 25 år – og nu er der dukket demoer op fra Yorke & co.’s helt unge dage. Rejs tilbage til 1986 her.

Radiohead, foto: PR

Der er ikke noget band, der i nyere tid har formået at skaffe så meget opmærksomhed, på baggrund af at ingen rigtig kan finde hoved og hale i, hvad der egentlig foregår, som engelske Radiohead. Udgivelser uden om pladeselskaber og Radiohead-aviser med et godt skjult formål er bare nogle af eksemplerne.

Men hypen ser ikke ud til at tage af lige foreløbig, og nu er der også lige dukket to hidtil ukendte demoer op, som skulle stamme helt tilbage fra 80’erne.
Du kan høre sangen “Girl (In the Purple Dress)” her og “Everybody Knows” her.

Skriv et svar