Konkurrencer

Vind koncert med Our Broken Garden, Dísa og Penny Police

Our Broken Garden, Anna Brønsted. Foto: Nicolas Dalby
Skrevet af Redaktionen

Kom gratis til koncert på Lille Vega med trekløveret Our Broken Garden, Dísa og Penny Police! Træd bare nærmere, det er slet ikke spor svært.

Our Broken Garden, Anna Brønsted. Foto: Nicolas Dalby

Onsdag den 30. november spiller Our Broken Garden med Dísa og Penny Police på Lille Vega. Førstnævnte spiller formentlig en del numre fra deres seneste album, Golden Sea, som Undertoners Klaus Thodsen gav fem U”er for et års tids siden. Om albummet skrev han bl.a.:

»Dysterheden og den dybe melankoli er blandt de gennemgående temaer på en plade, der på bedste vis formår at styre uden om stort set alle typiske faldgruber. Musikalsk er Golden Sea konstant grænsesøgende, uden at det på noget tidspunkt føles for søgt.«

Our Broken Garden består ud over sangskriver og forsanger Anna Brønsted af guitarist casino australia online Søren Bigum, bassist Nis Tyrrestrup og trommeslager Poul Terkildsen, og mens kvartetten arbejder på nyt materiale, er der blevet tid til et par koncerter.

En af dem foregår på Lille Vega onsdag den 30. november, hvor Undertoner altså har tilranet sig tre gange to billetter. Aftenen indledes med den islandske sangerinde Dísa, der er aktuel med duoen Song for Wendy sammen med Mads Mouritz. Penny Police er kunstneraliaset for den københavnske sanger og sangskriver Marie Fjeldsted, som i april udgav ep’en Thieves Like Us og bl.a. var nomineret ved Underground Music Awards i kategorien “pop” i foråret. Svar på spørgsmålet herunder senest 27. november, hvis du vil have mulighed for at opleve hele molevitten på efterårets sidste dag.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar