Nyheder

Danske Chorus Grant barsler med debutalbum

Skrevet af Mia Ravn Bach

Kristian Finne Kristensen er med sit nye soloprojekt Chorus Grant på trapperne med et nyt album, der gerne skulle ligge klar i starten af det kommende år. Allerede nu er det muligt at høre to af numrene fra den endnu ubetitlede plade.

Bornholmerdrengen Kristian Finne Kristensen, der også er kendt som frontmand i The River Phoenix, er i fuld gang med sit nye elektrofolk- og indiepop-projekt Chorus Grant. Allerede nu er det muligt at lytte til to af numrene fra det kommende debutalbum, der er produceret og mixet i samarbejde med Brian Batz fra Sleep Party People. Efter sigende har den nye plade endnu ikke fået en titel, men går alt som planlagt, skulle albummet være ude via Speed of Sound i begyndelsen af det kommende år.

Indtil videre kan du lytte til smagsprøverne “Big Guns” og “Golden Head by Golden Head” fra det nye album via Soundcloud.

Skriv et svar