Nyheder

Fredagsvideo: Wild Beasts: “Brave Bulging Buoyant Clairvoyants”

Skrevet af Daniel Niebuhr

Dobbelt op på anmelderrost indiepop/rock i weekenden i Lille Vega. Undertoners fredagsvideo sætter dig i den nødvendige stemning.

Weekenden står i indiepop/rockens tegn på Lille Vega, der til at begynde med har New Jersey-trioen Real Estate på programmet, fredag. Bandets første plade fra 2009 fik hele 5 U’er af Undertoners anmelder, mens deres seneste album, Days, opnåede 4,5 U’er.

Og lørdag er der så besøg fra nordenglænderne i Wild Beasts. Kvartetten har ligeledes sendt et nyt album, deres tredje af slagsen, på gaden i løbet af 2011, hvilket også var 4,5 U’er værdig.

Dagens fredagsvideo er derfor en stemningsskaber til weekenden i form af musikvideoen til Wild Beasts’ debutsingle, “Brave Bulging Buoyant Clairvoyants”. Desuden er det (heldigvis) kun muligt at se denne video i en passende lofi-opløsning på 240p

Undertoner er i øvrigt på plads til begge koncerter, og hvis man alligevel er tom for idéer til enten sin fredag eller lørdag aften og samtidig intet har imod indiepop/rock, så synes Real Estate og/eller Wild Beasts at være oplagte muligheder.

Skriv et svar