Nyheder

Grinderman takker af

Skrevet af Ditte Ingwersen

Det alternative rockband Grinderman med Nick Cave i front kunne under en performance i Australien i weekenden fortælle deres publikum, at bandet stopper for nu.

Nick Cave & and the Bad Seeds sideprojekt Grinderman kunne under en performance den 11. december på Meredith Music Festival i Australien fortælle deres publikum, at Grinderman takker af og stopper som band. Forsanger og frontmand Nick Cave tilføjede dog tørt: ”Vi ses om 10 år, når vi er blevet endnu ældre og grimmere.” Om der er hold i sidste udtalelse, må tiden vise – men alt tyder på, at Grinderman vil trække sig tilbage for en lang årrække og dedikere sig til andre projekter.

Grindermans sidste udgivelse var 2010’s Grinderman 2.

Se Grindermans video ”Evil” her!

Skriv et svar