Nyheder

Hør første sang fra Gore og Clarke

Skrevet af Camilla Zuleger

To gamle venner fra Depeche Mode har fundet sammen igen i et nyt musikalsk projekt. Du kan nu få en forsmag på, hvordan det lyder

Coveret til VCMG's første single, "Spock"

Som tidligere skrevet her på siden har de to gamle venner fra Depeche Mode fundet sammen igen i et nyt musikalsk projekt. Du kan allerede nu få en forsmag på, hvad der sker, når de to bevæger sig ud på technoens vilde våger.

Sangen “Spock” er taget fra den EP, samarbejdet under navnet VCMG udsender den 13. december.

Du kan høre sange her.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar