Nyheder

Kom til spændende debat om musikbranchens død og genopstandelse

Skrevet af Mia Ravn Bach

Musikparlamentet sætter spørgsmålstegn ved fremtidens musikbranche. Ud over et interessant sammensat debatpanel byder aftenen ligeledes på to koncerter med de danske upcomingbands No Hay Banda og Wake Me for Coffee.

Musikparlamentet og Rytmisk Center inviterer til en aktuel og presserende debat, når de den 15. december sætter spørgsmålstegn ved, hvorvidt noget i musikbranchen skal dø for at andet kan leve. Hvad skal i så fald væk, og hvad skal erstattes af hvad? Umiddelbart efter debatten fortsætter aftenen med to koncerter med de danske bands No Hay Banda og Wake Me for Coffee.

Aftenens debat omhandler digitalisering, ændrede forbrugsvaner – og kultursyn, der har været med til at forme musikbranchen de seneste år. I en tid, hvor store pladeselskaber og bookingbureauer smelter sammen og konstant udfordres af ‘gør-det-selv’-musikere eller -musikkollektiver, der via digitale distributionskanaler går uden om den traditionelle musikbranche, er det vigtigt at tale om nye forretningsmodeller, distributionsformer og forbrugsmuligheder. Huset i Magstræde i indre København lægger derfor hus til diskussionen om fremtidens musikbranche, hvor der sandsynligvis lukkes op for en heftig debat i selskab med et panel bestående af:

Christian Have (Direktør i kommunikationsbureauet Have Kommunikation)
Mikkel DeMib Svendsen (SEO-ekspert, stifter af deMib.com. Tidligere pladeselskabsejer og A&R mv. ved TeenTown, Virgin Records, Joyzone Recordings m.fl.
Torsten Larsen (Frontmand i bandet Larsen & Furious Jane)

Program:
18.30: Dørene åbnes
19.00-20.30: Debat
20.30-21.00: Networking
21.00: Liveparlamentet

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar