Nyheder

Lack-medlemmer danner ny trio og live-debuterer lørdag

Skrevet af Mikkel Arre

I 2008 tørrede inspirationen ud for posthardcore-kvartetten Lack, der derfor gik i opløsning. Nu har to af medlemmerne genfundet lysten til at spille sammen, allieret sig med en trommeslager og skabt trioen 300hz.

I september 2008 spillede den danske kvartet Lack sin sidste koncert i Danmark, inden de fire medlemmer gik hver til sit. Koncerten foregik på Stengade 30, og lørdag d. 10. december vender halvdelen af bandet tilbage til samme sted.

Spillestedet Stengade lægger nemlig scene til debutkoncerten for 300hz, en trio bestående af de to Lack-medlemmer Thomas Burø og Jacob Johansen samt trommeslageren Jimmy Åkesson. Af uvisse årsager optræder bandet under navnet Rot, når de lørdag varmer op for amerikanske Bare Wires sammen med den århusianske garagerockduo Glow Kit.

300hz er derimod bandnavnet, der kommer til at pryde den 12″-udgivelse med i alt ni numre, som bandet ifølge sin egen blog har på trapperne. På selv samme blog er det muligt at lytte til to sange, “En meter blik” og “og så videre”.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar