Nyheder

Ny video fra Panda Bear

Skrevet af Mia Ravn Bach

Panda Bear har netop haft premiere på den nye video til nummeret “You Can Count on Me” fra det fremragende album Tomboy, der udkom tilbage i foråret. Tjek den nye psykedeliske video ud her!

[wide][/wide]I går var der officiel premiere på videoen til Panda Bears ”You Can Count on Me” fra det fantastiske album Tomboy, der tilbage i foråret inkasserede fem U’er her på Undertoner. De svimlende psykedeliske visuals er redigeret af den eksperimenterende videokunstner Danny Perez, som tidligere har produceret visuals for blandt andet Panda Bears (Noah Lennox’) andet musikalske projekt, Animal Collective.

Tjek den nye video ud nedenfor!

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar