Nyheder

PJ Harvey-videoer udgives

Var du (også) temmelig begejstret for dette års udspil fra engelske PJ Harvey, Let England Shake, er der her et forslag til juleønskesedlen.

PJ Harvey udgiver dvd med 12 smukke videoer til sit seneste album.

Var du (også) temmelig begejstret for dette års udspil fra engelske PJ Harvey, Let England Shake, er der her et forslag til juleønskesedlen. Den 13. december udgiver sangerindens pladeselskab, Island Records, nemlig hele albummet på DVD med musikvideoer til samtlige numre. Det kan man læse på Harveys facebookside. Videoerne er lavet af krigsfotografen Seamus Murphy, der rejste hele landet rundt for at skabe den helt rigtige visuelle oplevelse til sangene. De kan både stå for sig selv som individuelle værker eller som en større samling.

Hardcore Harvey-fans har måsket allerede set nogle af videoerne, der tidligere kunne streames gratis via sangerindens officielle hjemmeside, men nu kan de altså købes under titlen Let England Shake: 12 Short Films by Seamus Murphy.

Du kan få en smagsprøve på herligheden med videoen til nummeret “The Glorious Land” lige her.

Om skribenten

Nina Ulrich Østergaard

 

Biografi:
Første musikalske åbenbaring fandt sted, da jeg som syvårig blev voldsomt forelsket i The Beatles, særligt Paul McCartneys bløde ansigt anno 1964, som jeg skrev meget om i min dagbog med sirlig skråskrift. De har fulgt mig lige siden – hvis man ser bort fra en gylden, præpubertær periode i 90'erne, hvor pigeværelsets vægge var tapetseret med Backstreet Boys. Siden har jeg været igennem de obligatoriske teenagefaser med britpop, grunge, punk, hææævy metal, garagerock, shoegazer og følsom indiepop. I dag hører jeg det meste og er bestemt heller ikke bange for en god popsang. Har et utrolig svagt punkt for Sonic Youth, Nikolaj Nørlund og ABBA (mit sene ungdomsoprør).

 

Fem evige favoritalbums:
Sonic Youth: Alt fra 1985-1990
My Bloody Valentine: Loveless
Cocteau Twins: Treasure
Stina Nordenstam: And She Closed Her Eyes
The Cure: Disintegration

 

Fem favoritter lige nu:
Alice Boman: EP II
Yumi Zouma: EP
Beastie Boys: Paul's Boutique
Sun Kil Moon: Benji
Joni Mitchell: Hejira

Skriv et svar