Nyheder

Bon Iver synger lead på irsk folkbands kommende cd

Skrevet af Camilla Zuleger

Bon Iver medvirker på irske The Chieftains kommende album og manifesterer dermed sin forbindelse til den oprindelige folk.

Bon Iver – eller det mere folkelige Justin Vernon – er mangt en gang blevet associeret med en lang tradition af folkemusik – eller i hvert fald folk. Dette sammenfald bliver nu endnu mere udtalt, når det irske folkemusik-band The Chieftains udsender deres plade Voices of Ages 21. februar i anledning af deres 50 år i musikken.

Justin Vernon synger lead på den traditionelle ballade “Down in the Willow Garden”, og Voices of Ages indeholder desuden samarbejder med blandt mange andre The Decemberists og The Low Anthem.

Du kan høre “Down in the Willow Garden” her.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar