Nyheder

DiskJokke dancer lørdagen ind

DiskJokkes computer-cover til den nye 7" "Dance Now"
Skrevet af Mia Ravn Bach

Norske DiskJokke har produceret et nyt elektronisk nummer, der lægger op til lørdagens festlige eskapader.

DiskJokkes computer-cover til den nye 7" "Dance Now"

Det er weekend, og det har den norske elektroniske musiker DiskJokke helt styr på. Han har netop smidt det nye track “Now Dance” ud i æteren og lægger dermed op til robotdans og lørdagens andre festlige eskapader. DiskJokke udgav albummet Sagara i fjor og har nu lavet denne  7″-single, der sporter festlig opfølgning og er en forsmag på et eventuelt kommende album.

Lyt til “Now Dance” via Soundcloud.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar

boeger