Nyheder

Download nyt mixtape fra The Weeknds producer

På sædvanlig mystisk vis dukkede der i går et nyt mixtape op på The Weeknds blog. Lige som man troede, at Abel Tesfaye var klar med nyt materiale, viste det sig dog i stedet at være en genudgivelse af Dropxlifes Furthur tilført et par nye numre.

På sædvanlig mystisk vis dukkede der i går et nyt mixtape op på The Weeknds blog, men det var ikke nye toner fra Abel Tesfaye selv. Den ni numre lange samling tituleret Furthur er lavet af den upcoming producer Dropxlife, der blandt andet har været inde over produktionen af nummeret “Initation” fra The Weeknds Echoes of Silence.

En tidligere version af Furthur blev udgivet sidste år, men i denne omgang er der tilføjet et par nye tracks for fans og andre interesserede, så helt det samme er det nu ikke.

Download hele samlingen via The Weeknds blog.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar