Nyheder

Frost Festival præsenterer danske supportbands

Jazz-pianisten August Rosenbaum er én af Frost Festivals interessante support-kunstnere. 9. februar varmer han op for Nils Frahm i koncertkirken på Blågårds Plads.
Skrevet af Mia Ravn Bach

Frost Festival er på trapperne, og programmet er fuldendt. I dag bekræftede festivalen en håndfuld interessante danske support-bands, der agerer opvarmning for de allerede annoncerede headlinere.

Jazz-pianisten August Rosenbaum er én af Frost Festivals interessante support-kunstnere. 9. februar varmer han op for Nils Frahm i koncertkirken på Blågårds Plads.

Den københavnske Frost Festival kunne her til morgen bekræfte en håndfuld interessante support-navne for de headlinere, festivalen allerede har offentliggjort. Den unge musikerrække tæller blandt andet August Rosenbaum, Dig & Mig, Indians samt We Were Born Canaries, som alle er højaktuelle på den danske upcoming-scene. Ligeledes føjer Frost Rangleklods til programmet, der til åbningsfesten 4. februar vil fyre op for pladerne med et nyt dj-set.

Den danske jazz-pianist August Rosenbaum er allerede et anerkendt navn herhjemme såvel som i udlandet – blandt andet for hans egenfortolkninger af Grizzly Bears musik. Hør selv disse improvisationer, når han som opvarmning for Nils Frahm gæster koncertkirken på Blågårds Plads 9. februar. Bliver du i området, kan du dagen efter samme sted opleve debutkoncert fra det elektroniske pop-foretagende Indians, der optræder som support for svenskeren Jonathan Johansson.

Den pladeaktuelle duo We Were Born Canaries er allerede festivalvante, efter at de vandt karrierekanonen i fjor. Som opvarmning til The Eclectic Moniker 11. februar er der lagt i ovnen til en række popperler, som bliver forsmag på deres album, der skulle udkomme engang til foråret.

En uges tid efter er det Dig & Migs tur til at gå på scenen, når de 17. februar går i krig med trommemaskiner og guitar som support for Ulige Numres optræden. Dig & Mig er allerede signet på Universel og udgiver efter sigende snart en plade, der er produceret af Sune Wagner.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar