Nyheder

Hør ny sang fra Die Antwoord

Skrevet af Camilla Zuleger

Hør den nyeste single fra den noget specielle, men ikke desto mindre catchy duo Die Antwoord, som har varslet nyt album til februar.

Die Antwoord varslede nye freaky rap-toner allerede tilbage i slutningen af oktober. Den første video til nummeret “FOK JULLE NAAIERS” fra albummet TEN$ION blev offentliggjort i slutningen af november. Nu kan du høre næste nummer fra pladen, der helt sikkert kommer til at følge sporet af mere berygtede end berømte udgivelser fra Die Antwoord.

TEN$ION udkommer på duoens eget pladeselskab ZEF Records 7. februar.

Se “FOK JULLE NAAIERS” her, og hør det seneste track “I Fink U Freaky” her.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar