Nyheder

Hør nyt fra Sleep Party People

Skrevet af Signe Palsøe

Sleep Party People alias Brian Batz har netop sluppet førstesinglen “A Dark God Heart” og tilhørende video til det kommende album We Were drifting on a Sad Song. Hør nummeret her.

Sleep Party People alias Brian Batz har netop sluppet førstesinglen “A Dark God Heart” og tilhørende video til det kommende album We Were Drifting on a Sad Song. Albummet er Batz’ andet, og at dømme efter en snak, Undertoner havde med Batz på forrige års Roskilde Festival, bliver albummet præget af, at der har været flere mennesker indover, end tilfældet var med debuten. Selvom den drømmende stemning på “A Dark God Heart” ikke adskiller sig stort fra debutens, bliver nummeret da også mere storladent, orkestreret og Mew-klingende end noget af det tidligere materiale.

Om det er karakteristisk for We Were Drifting on a Sad Song som helhed, vil vise sig, når albummet udkommer til marts eller april.

Skriv et svar