Nyheder

Hør nyt fra Sleep Party People

Skrevet af Signe Palsøe

Sleep Party People alias Brian Batz har netop sluppet førstesinglen “A Dark God Heart” og tilhørende video til det kommende album We Were drifting on a Sad Song. Hør nummeret her.

Sleep Party People alias Brian Batz har netop sluppet førstesinglen “A Dark God Heart” og tilhørende video til det kommende album We Were Drifting on a Sad Song. Albummet er Batz’ andet, og at dømme efter en snak, Undertoner havde med Batz på forrige års Roskilde Festival, bliver albummet præget af, at der har været flere mennesker indover, end tilfældet var med debuten. Selvom den drømmende stemning på “A Dark God Heart” ikke adskiller sig stort fra debutens, bliver nummeret da også mere storladent, orkestreret og Mew-klingende end noget af det tidligere materiale.

Om det er karakteristisk for We Were Drifting on a Sad Song som helhed, vil vise sig, når albummet udkommer til marts eller april.

Om skribenten

Signe Palsøe

Biografi:Med Depeche Mode som barndomshjemmets lydtapet var der ikke langt til min første store kærlighed, der dukkede op, da jeg var 12. Pet Shop Boys blev voldspillet ved enhver given lejlighed og blev en øjenåbner for et større musikalsk univers. Dengang var det især mere sfæriske genrer som indie-/electronica, dreampop, støjrock og shoegazer, der fik spilletid og blev min indgangsvinkel til musikhistorien. I dag hører jeg det meste, selvom jeg nok aldrig kommer til at skrinlægge en yndlingsaversion mod punkens mest letbenede undergenrer og heller ikke lytter til ret meget metal. For øjeblikket er det især ambient, electronica og dubstep, der får spilletid, selvom også hiphop på det seneste er begyndt at fylde mere i pladesamlingen.

Skriv et svar