Nyheder

Jack White går solo

Skrevet af Camilla Zuleger

Jack White udgiver en plade og søsætter dermed en solokarriere. Hør første single fra pladen her.

 

Han har haft travlt de sidste par år, Jack White. Han var den bedre halvdel af The White Stripes, er forsanger i The Raconteurs, har sit eget pladeselskab og går engang imellem endda til filmen som både skuespiller og instruktør.

Nu lancerer han så for første gang et soloprojekt med pladen Blunderbuss, som udkommer 23. april.

Du kan høre første single fra pladen, “Low Interruption”, her.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

3 kommentarer

Skriv et svar

boeger