Nyheder

Lyt: Flaming Lips feat. Bon Iver

Det ultimative all star-album kommer til april: The Flaming Lips har hevet Yoko Ono, Bon Iver, Nick Cave m.fl. med i studiet. Få en lille smagsprøve her.

The Flaming Lips arbejder i øjeblikket på et album med gæsteoptrædener fra prominente navne som Yoko Ono, Neon Indian, Nick Cave og Bon Iver. Udgivelsesdatoen for albummet er sat til 21. april, men nu har forsanger Wayne Coyne via Twitter løftet sløret for en bid af herligheden. Du kan her lytte til to korte klip fra samarbejdet mellem The Flaming Lips og Bon Iver.

Efter sigende skulle Wayne Coyne være vild efter at få Lykke Li, Erykah Badu og Ke$ha med på projektet også, og om det vil lykkes, kan man blot krydse fingre for.

Om skribenten

Nina Ulrich Østergaard

 

Biografi:
Første musikalske åbenbaring fandt sted, da jeg som syvårig blev voldsomt forelsket i The Beatles, særligt Paul McCartneys bløde ansigt anno 1964, som jeg skrev meget om i min dagbog med sirlig skråskrift. De har fulgt mig lige siden – hvis man ser bort fra en gylden, præpubertær periode i 90'erne, hvor pigeværelsets vægge var tapetseret med Backstreet Boys. Siden har jeg været igennem de obligatoriske teenagefaser med britpop, grunge, punk, hææævy metal, garagerock, shoegazer og følsom indiepop. I dag hører jeg det meste og er bestemt heller ikke bange for en god popsang. Har et utrolig svagt punkt for Sonic Youth, Nikolaj Nørlund og ABBA (mit sene ungdomsoprør).

 

Fem evige favoritalbums:
Sonic Youth: Alt fra 1985-1990
My Bloody Valentine: Loveless
Cocteau Twins: Treasure
Stina Nordenstam: And She Closed Her Eyes
The Cure: Disintegration

 

Fem favoritter lige nu:
Alice Boman: EP II
Yumi Zouma: EP
Beastie Boys: Paul's Boutique
Sun Kil Moon: Benji
Joni Mitchell: Hejira

Skriv et svar