Nyheder

Lyt til nyt nummer fra Grizzly Bears Daniel Rossen

Nu er det Daniel Rossens tur til en soloudgivelse.

Få en smagsprøve på den kommende solo-ep fra Grizzly Bears Daniel Rossen.

 

Nu er det Daniel Rossens tur til at udgive en soloudgivelse.

Medlemmerne af Grizzly Bear trænger tilsyneladende til en lille bandpause. Sidste år udgav Chris Taylor et solo-album under navnet CANT, og nu er det Daniel Rossens tur. Hans fem numre lange ep Silent Hour/Golden Mile er sat til at udkomme den 19. marts på Warp, men allerede nu kan du få en smagsprøve med nummeret “Saint Nothing”.

Hør og se det på Youtube.

Om skribenten

Nina Ulrich Østergaard

 

Biografi:
Første musikalske åbenbaring fandt sted, da jeg som syvårig blev voldsomt forelsket i The Beatles, særligt Paul McCartneys bløde ansigt anno 1964, som jeg skrev meget om i min dagbog med sirlig skråskrift. De har fulgt mig lige siden – hvis man ser bort fra en gylden, præpubertær periode i 90'erne, hvor pigeværelsets vægge var tapetseret med Backstreet Boys. Siden har jeg været igennem de obligatoriske teenagefaser med britpop, grunge, punk, hææævy metal, garagerock, shoegazer og følsom indiepop. I dag hører jeg det meste og er bestemt heller ikke bange for en god popsang. Har et utrolig svagt punkt for Sonic Youth, Nikolaj Nørlund og ABBA (mit sene ungdomsoprør).

 

Fem evige favoritalbums:
Sonic Youth: Alt fra 1985-1990
My Bloody Valentine: Loveless
Cocteau Twins: Treasure
Stina Nordenstam: And She Closed Her Eyes
The Cure: Disintegration

 

Fem favoritter lige nu:
Alice Boman: EP II
Yumi Zouma: EP
Beastie Boys: Paul's Boutique
Sun Kil Moon: Benji
Joni Mitchell: Hejira

Skriv et svar

boeger