Nyheder

Nikolaj Nørlund inviterer til gratis koncert

Nikolaj Nørlund får hjælp fra bl.a. Christian Hjelm på sit kommende album.

Hør det kommende album fra Nikolaj Nørlund live og ganske gratis på Bremen i København.

Nikolaj Nørlund får hjælp fra bl.a. Christian Hjelm på sit kommende album.

Fans af dansk indierocks godfather, Nikolaj Nørlund, kan sætte kryds i kalenderen søndag den 29. januar, hvor manden inviterer til gratis matiné-koncert på Bremen i København. Anledningen er naturligvis det kommende album Alt sammen, lige nu, der bliver sendt på gaden den 30. januar.

Mellem kl. 15-17 vil Nørlund spille en række af de nye numre akkompagneret af Jeppe Brix og Christian Hjelm, der begge medvirker på Alt sammen, lige nu.

Mere info kan ses på Facebook samt Nikolaj Nørlund officielle hjemmeside.

Om skribenten

Nina Ulrich Østergaard

 

Biografi:
Første musikalske åbenbaring fandt sted, da jeg som syvårig blev voldsomt forelsket i The Beatles, særligt Paul McCartneys bløde ansigt anno 1964, som jeg skrev meget om i min dagbog med sirlig skråskrift. De har fulgt mig lige siden – hvis man ser bort fra en gylden, præpubertær periode i 90'erne, hvor pigeværelsets vægge var tapetseret med Backstreet Boys. Siden har jeg været igennem de obligatoriske teenagefaser med britpop, grunge, punk, hææævy metal, garagerock, shoegazer og følsom indiepop. I dag hører jeg det meste og er bestemt heller ikke bange for en god popsang. Har et utrolig svagt punkt for Sonic Youth, Nikolaj Nørlund og ABBA (mit sene ungdomsoprør).

 

Fem evige favoritalbums:
Sonic Youth: Alt fra 1985-1990
My Bloody Valentine: Loveless
Cocteau Twins: Treasure
Stina Nordenstam: And She Closed Her Eyes
The Cure: Disintegration

 

Fem favoritter lige nu:
Alice Boman: EP II
Yumi Zouma: EP
Beastie Boys: Paul's Boutique
Sun Kil Moon: Benji
Joni Mitchell: Hejira

Skriv et svar

boeger