Nyheder

Ny demo fra Oneohtrix Point Never

Den unge Ricky Rubio
Skrevet af Mia Ravn Bach

Daniel Lopatin alias Oneohtrix Point Never har i dag lagt en ny sportsrelateret demo op på nettet. Nummeret “Rubio” er nemlig efter sigende en hyldest til den spanske basketballspiller Ricky Rubio.

Den unge Ricky Rubio

Musiker og sportsfan Daniel Lopatin alias Oneohtrix Point Never har i dag smidt et nyt nummer op på Soundcloud-profilen. Demoen ”Rubio” er ifølge nummerets vedhæftede billede (samme som vist her) en hyldest til den spanske basketballspiller Ricky Rubio, der efter sigende er et lovende talent i NBA.

Basketball-fanatiker eller ej, så passer ”Rubio” i hvert fald perfekt ind som en lille ekstra opfølger på Oneohtrix Point Nevers lydunivers, der gør sig gældende på albummet Replica fra i fjor.

Lyt til den nye demo via Lopatins Soundcloud-profil.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar