Nyheder

Ny virvar-video fra Xiu Xiu

Skrevet af Mia Ravn Bach

Se den halvforuroligende video til Xiu Xius nummer “Hi”, som er førstesingle til bandets kommende album Always.

Den californiske synth-avantgarde-gruppe Xiu Xiu har netop udgivet en ny video til deres seneste single “Hi”. Som man kan forvente af frontfigur Jamie Stewart og følge er videoen fyldt til randen med halvforuroligende billeder af bandets mange tour-togter og indeholdende udendørs maskebal, voksenæblerov og kropslige ildspåsættelser.

“Hi” er førstesinglen fra Xiu Xius kommende album, Always, som er ude 3. marts via Bella Union.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar