Nyheder

Pakistan inviterer til tiltrængt vinterafbræk

Læn dig godt tilbage i sofaen, og lyt til Asfandyar Khans nye ep The North Wind. Den 24-årige pakistaner, som bor i hjertet af Islamabad, inviterer til ren afslapning med luftige, guitarbaserede lydlandskaber.

 

Det er ikke hver dag, man præsenteres for pakistansk uafhængig og drømmende ambient. 24-årige Asfandyar Khans nye ep The North Wind vidner dog om en alternativ pakistansk musikscene, der virkelig er værd at tjekke ud.

Khan, som bor i hjertet af Islamabad, producerer smukke, luftige, guitarbaserede lydlandskaber med inspiration i navne som Matthew Robert Cooper, Brian Eno og Tim Hecker. Med kroppen placeret tungt i lænestolen er Asfandyar Khans musik det tiltrængte afbræk fra vintervirkeligheden, hvor tankerne lader sig flyde ud i gamle minder.

Ep’en The North Wind samt Khans tidligere materiale kan downloades kvit og frit via hans Bandcamp.

 

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar