Nyheder

Tag til spændende festival i Vestjylland

Det danske upcoming-succesband Thulebasen, er blandt årets gæster til Lemvig Upcoming Festival
Skrevet af Mia Ravn Bach

Det vestjyske musikarrangement Lemvig Upcoming Festival præsenterer igen i år et spændende program. Thulebasen, Veto, Ulige Numre og Asbjørn er med til at danne ramme om en af Jyllands mest interessante frivilligt arrangerede festivaler.

Det danske upcoming-succesband Thulebasen er blandt årets gæster til Lemvig Upcoming Festival

For fjerde år i træk åbner Vestjylland op for landets musikelskere, når Lemvig Upcoming Festival løber af stablen 3. februar. De tre gymnasiedrenge, som står bag endagsfestivalen, vender i år stærkt tilbage med et program, der byder på en nydelig håndfuld af danske upcoming såvel som allerede etablerede kunstere. Thulebasen, Veto, Ulige Numre og Asbjørn overtager nemlig i denne omgang roret og danner ramme omkring et af Jyllands mest interessante frivilligt arrangerede arrangementer.

Billetsalget er allerede fuldt i gang, og hvis du vil være sikker på at få fat i en billet, er det med at komme i gang, da festivalen kun huser op til 750 mennesker.

Læs meget mere om billetsalg og selve arrangementet på festivalens Facebookside.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar

boeger