Nyheder

Tag til spændende festival i Vestjylland

Det danske upcoming-succesband Thulebasen, er blandt årets gæster til Lemvig Upcoming Festival
Skrevet af Mia Ravn Bach

Det vestjyske musikarrangement Lemvig Upcoming Festival præsenterer igen i år et spændende program. Thulebasen, Veto, Ulige Numre og Asbjørn er med til at danne ramme om en af Jyllands mest interessante frivilligt arrangerede festivaler.

Det danske upcoming-succesband Thulebasen er blandt årets gæster til Lemvig Upcoming Festival

For fjerde år i træk åbner Vestjylland op for landets musikelskere, når Lemvig Upcoming Festival løber af stablen 3. februar. De tre gymnasiedrenge, som står bag endagsfestivalen, vender i år stærkt tilbage med et program, der byder på en nydelig håndfuld af danske upcoming såvel som allerede etablerede kunstere. Thulebasen, Veto, Ulige Numre og Asbjørn overtager nemlig i denne omgang roret og danner ramme omkring et af Jyllands mest interessante frivilligt arrangerede arrangementer.

Billetsalget er allerede fuldt i gang, og hvis du vil være sikker på at få fat i en billet, er det med at komme i gang, da festivalen kun huser op til 750 mennesker.

Læs meget mere om billetsalg og selve arrangementet på festivalens Facebookside.

Skriv et svar