Nyheder

The Cure på Roskilde Festival

Skrevet af Signe Palsøe

Roskilde Festival har her til morgen offentliggjort, at Robert Smith og co. lægger vejen forbi Dyrskuepladsen til sommer.

Roskilde Festival er allerede godt i gang med at udfylde spilleplanen for Orange Scene. Her til morgen kunne festivalen offentliggøre, at The Cure lægger vejen forbi Dyrskuepladsen til sommer. Selvom de engelske goth/postpunk-koryfæer ikke har kastet nyt materiale af sig siden 2008’s 4:13 Dream, og der ikke er udsigt til et nyt studiealbum fra gruppen, bliver det næppe et problem for Robert Smith og medsammensvorne at sammensætte en solid setliste ud fra bandets udskejelser gennem de sidste 35 år.

Se de øvrige bekræftede navne på Roskilde Festivals hjemmeside.

Om skribenten

Signe Palsøe

Biografi:Med Depeche Mode som barndomshjemmets lydtapet var der ikke langt til min første store kærlighed, der dukkede op, da jeg var 12. Pet Shop Boys blev voldspillet ved enhver given lejlighed og blev en øjenåbner for et større musikalsk univers. Dengang var det især mere sfæriske genrer som indie-/electronica, dreampop, støjrock og shoegazer, der fik spilletid og blev min indgangsvinkel til musikhistorien. I dag hører jeg det meste, selvom jeg nok aldrig kommer til at skrinlægge en yndlingsaversion mod punkens mest letbenede undergenrer og heller ikke lytter til ret meget metal. For øjeblikket er det især ambient, electronica og dubstep, der får spilletid, selvom også hiphop på det seneste er begyndt at fylde mere i pladesamlingen.

1 kommentar

Skriv et svar