Nyheder

Youth Lagoon får blodtud i ny video

Skrevet af Mia Ravn Bach

Der er masser af uhygge og gåsehud i videoen til Youth Lagoons “July”, hvor en mindre bølge af næseblod skaber panik hos to unge mennesker i ellers så fredeligt forstadskvarter.

Nervepirrende still fra "July"

Her er den nye video til ”July”, som er et af mange smukke numre på Youth Lagoons debutalbum The Year of Hibernation, der udkom i fjor. Den grundlæggende uhyggelige atmosfære i videoen inviterer gåsehuden indenfor og  breder sig i takt med opbygning af nummeret, hvor lyd- og billedside kulminerer i mystiske dødsfald og ikke mindst masser af næseblod!

”July” er instrueret af Tyler T Wiiliams, der ligeledes er manden bag den lige så stemningsfulde video til Youth Lagoons ”Montana”, som smukt og skrøbeligt portrætterer en søns fadersavn.

Se både ”July” og “Montana” via Vimeo.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar