Nyheder

Apparat Organ Quartet udgiver remixalbum

Skrevet af Mikkel Arre

Den islandske kvintet har fået ommøbleret sine numre, og FM Belfast og Beta Satan er blandt bidragyderne.

“Lige dele Kraftwerk og Hawkwind,” skrev Undertoners anmelder og vendte tommelfingrene opad, da islandske Apparat Organ Quartet i september udsendte albummet Pólýfónía. Lidt senere på efteråret remixede Superheroes/Private-frontmanden Thomas Troelsen nummeret “123 Forever”, og nu får det remix følgeskab af god håndfuld andre.

27. februar udgiver den islandske kvintet nemlig Pólýfónía Remixes, der samler i alt ni nye versioner af sange fra sidste års plade. Blandt remixerne er landsmændene FM Belfast, Bloodgroup og Reptilicus. I Danmark har islændingene fundet frem til italo disco-connaisseuren Flemming Dalum, og så bryder Beta Satan lang tids tavshed med et remix af nummeret “Cargo Frakt”. Det kan du høre lige her.

Skriv et svar