Nyheder

Farven Fornem udgiver førstesingle fra kommende debutalbum

Skrevet af Mia Ravn Bach

Den mørke, danske elektropopgruppe Farven Fornem er på vej med deres debutalbum, som udkommer 26. marts. Du kan fra i dag lytte til førstesinglen “X”.

Den mørke elektropopgruppe Farven Fornem er efterhånden et etableret navn på den danske undergrundsscene, men der er måske ikke længe til, at deres poetisk, stærke, dansksprogede lyrik rammer den brede offentlighed. I dag udkommer nemlig deres førstesingle “X”, der vil være at finde på deres kommende debutalbum DNA, som er på gaden 26. marts. Det er A:larm Music, der står bag udgivelsen, og med sig som samarbejdspartner har Farven Fornem skaffet Caspar Hesselager, der blandt andet også agerer producer for Hymns From Nineveh.

Er du i nabolaget, giver Farven Fornem koncert på Nørrebro-spillestedet Rust på torsdag (den 16. februar), og derudover kan du lytte og se videoen til “X” via Vimeo.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar