Fredagsvideo: Gorillaz + André 3000 + James Murphy: “DoYaThing”

Sko- og tøjfirmaet Converse er for tredje gang klar med deres “Three Artists. One Song”-kampagne: Et koncept, der tidligere har bragt navne som Soulja Boy, Andrew WK og Matt & Kim sammen for at indspille et nummer.

Denne gang har man så hentet lidt større navne ind i form af den ene halvdel af Outkast, André 3000, James Murphy fra det nu ikke-eksisterende LCD Soundsystem samt Gorillaz. Det samarbejde er endt ud i nummeret “DoYaThing”, der er mundet ud i en skokollektion designet af Gorillaz’ Jamie Hewlett og et frit download på Converses hjemmeside.

“DoYaThing” udkommer desuden 3. marts i sin fulde længde på 12 minutter.

Indsend din kommentar

Skriv dit navn

Du skal indtaste dit navn

Skriv venligst en gyldig mailadresse

Kræver e-mail

Skriv din besked

Undertoner.dk © 2016 All Rights Reserved

Opmærksomhed til den alternative musikscene