Nyheder

Hør hele den nye Burial-ep

Skrevet af Mikkel Arre

Også i 2012 er den engelske producer klar med nyt materiale. Ep’en Kindred er på vej, og nu kan den streames i fuld længde via Burials pladeselskab.

Efter et par års gennemgående tavshed vendte London-produceren Burial i foråret 2011 tilbage med ep’en Street Halo samt en single med Four Tet og Thom Yorke. Senere på året samarbejdede han med Massive Attack, og i december kunne hans pladeselskab, Hyperdub, fortælle, at der var endnu en ep i eget navn på vej fra Burial.

Ep’en ved navn Kindred har dog ladet vente på sig pga. problemer med at få trykt vinylplader i en ordentlig kvalitet. Nu har Hyperdub mistet tålmodigheden og sat den digitale version af ep’en til salg. Samtidig har selskabet lagt de tre numre ud til streaming i fuld længde. De kan høres lige her og trækker tråde til både udtrykket på Street Halo og Massive Attack-samarbejdet. Sidstnævnte bød på numre af over 10 minutters varighed, og på den nye ep når både titelnummeret “Kindred” og “Ashtray Wasp” også op over de 11 minutter.

Opdatering: I løbet af tirsdag d. 14. har Hyperdub fjernet de fulde versioner af numrene og erstattet dem med korte uddrag.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar