Nyheder

Hør hele den nye Burial-ep

Skrevet af Mikkel Arre

Også i 2012 er den engelske producer klar med nyt materiale. Ep’en Kindred er på vej, og nu kan den streames i fuld længde via Burials pladeselskab.

Efter et par års gennemgående tavshed vendte London-produceren Burial i foråret 2011 tilbage med ep’en Street Halo samt en single med Four Tet og Thom Yorke. Senere på året samarbejdede han med Massive Attack, og i december kunne hans pladeselskab, Hyperdub, fortælle, at der var endnu en ep i eget navn på vej fra Burial.

Ep’en ved navn Kindred har dog ladet vente på sig pga. problemer med at få trykt vinylplader i en ordentlig kvalitet. Nu har Hyperdub mistet tålmodigheden og sat den digitale version af ep’en til salg. Samtidig har selskabet lagt de tre numre ud til streaming i fuld længde. De kan høres lige her og trækker tråde til både udtrykket på Street Halo og Massive Attack-samarbejdet. Sidstnævnte bød på numre af over 10 minutters varighed, og på den nye ep når både titelnummeret “Kindred” og “Ashtray Wasp” også op over de 11 minutter.

Opdatering: I løbet af tirsdag d. 14. har Hyperdub fjernet de fulde versioner af numrene og erstattet dem med korte uddrag.

Skriv et svar