Nyheder

Lyt til Phèdres kommende debutplade

Cover til Phèdres selvbetitlede debut
Skrevet af Mia Ravn Bach

Canadiske Phèdre er lige på trapperne med deres selvbetitlede debutalbum. Som opvarmning til den kommende udgivelse kan hele albummet nu streames, og det bestemt værd at give en grundig gennemlytning!

Cover til Phèdres selvbetitlede debut

Canadiske Phèdre er lige på trapperne med deres selvbetitlede debutalbum, som står til udgivelse 14. februar via Daps Records. Som opvarmning til den kommende udgivelse kan hele albummet nu streames, og det er bestemt værd at give en grundig gennemlytning!

Om det er fredagssolskinnet eller februarfrostens indhug i kroppen, der gør det, vides ikke, men pladens ti skæringer er en berigende rejse af indtryk mellem mørk, romantisk avangarde-pop, hiphop og halvpsykedeliske udskejelser – der giver tid til eftertanke og mærkværdige følelsesmæssige påvirkninger.

Stream Phèdre via Soundcloud.

 

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar

boeger