Nyheder

Stream eller download gratis Aloe Blacc-mixtape

Skrevet af Fabian Hansen

“I Need a Dollar”-sangerens bagkatalog re-introduceres af fransk pladeselskab i form af et mixtape, der kan hentes ganske gratis.

Sangeren og rapperen Aloe Blacc med det borgerlige navn Egbert Nathaniel Dawkins III gjorde sig for alvor bemærket på verdensscenen i 2010 med kæmpehittet “I Need a Dollar”. Nummeret, som var fra hans anden soloplade, Good Things, gjorde med et slag den for mange ukendte sanger til et kendt navn og blev vel noget nær en slags temasang til finanskrisens hærgen.

Før han sprang ud som socialt bevidst soulsanger, havde Aloe dog en fortid som rapper i indie-hiphopgruppen Emanon med produceren Exile, ligesom han har medvirket på en række andre interessante projekter gennem årene. Denne fortid bliver nu gransket af det franske pladeselskab og musikbureau Paris Djs, som i samarbejde med Aloe Blaccs pladeselskab, Stones Throw Records, har udgivet et gratis mixtape, som præsenterer udvalgte dele af Aloes bagkatalog.

Mixtapet bærer navnet Paris Djs Soundsystem Present Aloe Blacc. Det er mixet af dj’en Djouls og er en blanding af numre fra Aloe Blaccs solokarriere, tiden med Emanon samt forskellige feautures og remixes.

Udgivelsen strækker sig over genrer som jazz, soul, hiphop, funk, latin og reggae, hvilket vidner om Aloe Blaccs musikalske versatilitet. Det er i skrivende stund uvist,  hvornår der kommer nyt materiale fra Aloe Blacc, men dette fine tilbageblik kan passende benyttes indtil da.

Download mixtapet gratis her.

Skriv et svar