Nyheder

Turboweekend arbejder på nyt album

Skrevet af Mia Ravn Bach

Danske Turboweekend er efter en længere koncertperiode tilbage i studiet for indspille deres tredje album. Førstesinglen skulle efter sigende ligge klar i løbet af foråret.

Danske Turboweekend er efter en længere periode med turneer tilbage i studiet for at indspille deres tredje studiealbum. De danske synthesizer-drenge, der er kendt for at præsentere vilde live-oplevelser, skulle efter sigende være klar med et endnu ubetitlet album senere på året, hvor første singleudspil rammer gaden i løbet af foråret. Når albummet ud i tide, lægger den kommende udgivelse op til endnu et år med masser af danceable Turboweekend-koncerter på de danske festivaler.

 

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar