Konkurrencer

Vind plader med koncertaktuelle Bernhoft

Skrevet af Redaktionen

Sidste år scorede Bernhoft en af de mest positivt stemte live-anmeldelser på Undertoner. I marts drager han på en længere danmarksturne, og du kan varme op med nordmandens seneste soloplade. Se bare her.

 

Da norske Jarle Bernhoft lagde vejen forbi sidste års Spot Festival, gik det ikke ubemærket hen. I hvert fald ikke her på Undertoner, hvor Søren Clemen Ellern Gøttsche belønnede hans enmandsoptræden med absolut topkarakter og prædikatet »klassekoncert«. Nu lægger nordmanden endnu en gang vejen forbi Danmark – denne gang som en del af en længere tour, der bringer han gennem hele landet. Desuden tager han i denne ombæring sit band med, og at dømme efter hvad Bernhoft på egen hånd kan udrette på en scene, bliver det ikke ufestligt – se blot videoen herover.

Hvis du gerne vil til koncert, kan Undertoner hjælpe med opvarmningen. Vi udlodder nemlig fire eksemplarer af Berhofts plade Solidarity Breaks, der udkom sidste år. Og hvad skal vi have til gengæld? Ikke meget. Blot svaret på spørgsmålet herunder. Og så skal vi have det senest på mandag den 20. februar.

Du kan se listen over alle Bernhofts koncerter på dansk grund her.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar