Nyheder

Baby Woodrose og Emma Acs i duet

Baby Woodroses kommende album er på gaden 16. april. Se videoen til andensinglen “Dandelion” her.

Baby Woodrose er klar med opfølgeren til Mindblowing Seeds & Disconnected Flowers fra sidste år. Pladen får titlen Third Eye Surgery, og andensinglen “Dandelion” er nu ude.

“Dandelion” er en duet mellem forsanger Lorenzo Woodrose og Emma Acs, som for alvor slog igennem sidste år med debutalbummet Champagne. Nummeret, der tikker ind på omkring to et halvt minut, lægger sig i sporet af tidligere Baby Woodrose- og Emma Acs-udgivelser med en psykedelisk 60’er-lyd, catchy guitarriff og vokaler, der harmonerer, så man skulle tro, de to sangere var søskende. Videoen viser omridset af Emma Acs og en tamburinspillende Lorenzo dansende mellem pletter af orange syre på en baggrund af sort. Third Eye Surgery er på gaden 16. april.

Skriv et svar