Nyheder

Dntel klar med nyt album

Skrevet af Mikkel Arre

Jimmy Tamborello henter efter næsten fem års pladetørke Dntel-aliasset frem igen og udgiver nyt materiale til maj.

Der er efterhånden gået ni år siden, at Jimmy Tamborello og Ben Gibbard udgav deres hidtil eneste album som The Postal Service, Give Up. Inden succesen pludselig kom væltende, havde Tamborello allerede gang i en karriere som electronicaproducer under navnet Dntel. Det projekt lagde han i dvale nogle år, men vendte så tilbage i 2007 med Dumb Luck. Det album var desværre lidt af en skuffelse.

Ja, faktisk så skuffende, at Jimmy Tamborello efterhånden er blevet til “ham fra The Postal Service” – men det kan nu blive lavet om. Til maj udsender han nemlig et nyt Dntel-album kaldet Aimlessness. Tinymixtapes.com kan berette, at også denne Dntel-plade byder på gæstevokalister. Den snart pladeaktuelle sangerinde Nite Jewel synger på nummeret “Santa Ana Winds”, mens Baths lægger stemme til sangen “Still”. Sidstnævnte har også et remix på pladen under sit ambient-alias Geotic.

Hele tracklisten er her:
1. waitingfortherest II
2. Jitters
3. Still
4. My Orphaned Son
5. Bright Night
6. Retracer
7. Puma
8. Santa Ana Winds
9. Trudge
10. Jitters (Geotic mix)
11. Doc (Dntel mix)
12. Paper Landscape

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar