Nyheder

Dntel klar med nyt album

Skrevet af Mikkel Arre

Jimmy Tamborello henter efter næsten fem års pladetørke Dntel-aliasset frem igen og udgiver nyt materiale til maj.

Der er efterhånden gået ni år siden, at Jimmy Tamborello og Ben Gibbard udgav deres hidtil eneste album som The Postal Service, Give Up. Inden succesen pludselig kom væltende, havde Tamborello allerede gang i en karriere som electronicaproducer under navnet Dntel. Det projekt lagde han i dvale nogle år, men vendte så tilbage i 2007 med Dumb Luck. Det album var desværre lidt af en skuffelse.

Ja, faktisk så skuffende, at Jimmy Tamborello efterhånden er blevet til “ham fra The Postal Service” – men det kan nu blive lavet om. Til maj udsender han nemlig et nyt Dntel-album kaldet Aimlessness. Tinymixtapes.com kan berette, at også denne Dntel-plade byder på gæstevokalister. Den snart pladeaktuelle sangerinde Nite Jewel synger på nummeret “Santa Ana Winds”, mens Baths lægger stemme til sangen “Still”. Sidstnævnte har også et remix på pladen under sit ambient-alias Geotic.

Hele tracklisten er her:
1. waitingfortherest II
2. Jitters
3. Still
4. My Orphaned Son
5. Bright Night
6. Retracer
7. Puma
8. Santa Ana Winds
9. Trudge
10. Jitters (Geotic mix)
11. Doc (Dntel mix)
12. Paper Landscape

Skriv et svar