Nyheder

Download nyt nummer fra Best Coast

Skrevet af Camilla Zuleger

Den californske duo Best Coast har lagt titelnummeret fra deres kommende album op til fri download på deres hjemmeside.

Det californske lo-fi-indieband Best Coast nåede med albummet Crazy for You gevaldig succes i 2010. Albummet blev nummer 39 på Pitchforks ‘Top 50 Albums of 2010’, og singlen “Boyfriend” fra samme album var ligeledes inkluderet på Pitchforks liste over 2010’s bedste nye numre.

Til maj kommer frontkvinde Bethany Cosentino og Bobb Bruno, der er et multi-talent i den instrumentale verden, med et nyt album. Titelnummeret på pladen, der forventes at blive lanceret den 15. maj, hedder “The Only Place” og er en hyldest til duoens hjemstat, Californien.

“The Only Place” ligger netop nu til fri download på Best Coasts egen hjemmeside.

 

Skriv et svar