Nyheder

Download nyt nummer fra Best Coast

Skrevet af Camilla Zuleger

Den californske duo Best Coast har lagt titelnummeret fra deres kommende album op til fri download på deres hjemmeside.

Det californske lo-fi-indieband Best Coast nåede med albummet Crazy for You gevaldig succes i 2010. Albummet blev nummer 39 på Pitchforks ‘Top 50 Albums of 2010’, og singlen “Boyfriend” fra samme album var ligeledes inkluderet på Pitchforks liste over 2010’s bedste nye numre.

Til maj kommer frontkvinde Bethany Cosentino og Bobb Bruno, der er et multi-talent i den instrumentale verden, med et nyt album. Titelnummeret på pladen, der forventes at blive lanceret den 15. maj, hedder “The Only Place” og er en hyldest til duoens hjemstat, Californien.

“The Only Place” ligger netop nu til fri download på Best Coasts egen hjemmeside.

 

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar

boeger