Nyheder

Geiger inviterer til italiensk Mattia Coletti-weekend

Skrevet af Mia Ravn Bach

I weekenden kan du opleve sydeuropæiske vibrationer i København, når musikmagasinet Geiger inviterer til hele to koncerter med Mattia Coletti, hvor de danske kunstnere Own Road og So Like Dorian også kigger forbi.

I weekenden kan du opleve sydeuropæiske vibrationer i København, når musikmagasinet Geiger inviterer til hele to koncerter med Mattia Coletti, der er én af Italiens førende folkartister og blandt andet kendt fra de tidligere projekter Polvere og Damo Suzuki Networks.
De to koncerter finder sted fredag den 23. og søndag d. 25. marts på henholdsvis Kaffebaren på Amager samt Huset i Magstræde. Søndagens koncert byder ligeledes på to danske navne, nemlig de psykedelisk folkinspirerede Own Road og singer/songwriter-projektet So Like Dorian.

Læs mere om arrangementerne på Geigers hjemmeside.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar