Konkurrencer

Lynkonkurrence: Vind billetter til We Have Band i Lille Vega

Skrevet af Redaktionen

På torsdag spiller det britiske electropopband We Have Band i Lille Vega, og du kan vinde billetter til dig og en dansepartner gennem Undertoner.

Undertoner har fået nallerne i tre gange to billetter til det britiske electropopband We Have Band, der spiller den 22. marts i Lille Vega, København. Da redaktionen er både fortravlet og gavmild, kan du og en ven komme til dans og fest på Enghavevej 40, læs blot videre.

We Have Band udgav den 29. januar 2012 deres nye album Ternion, der følger op på debutalbummet WHB fra 2010. Ternion er optaget på tour, i bandets eget studie samt i Flesh and Bone Studios i London, og det er produceret af ex-Clor medlemmet og Foals-producer Luke Smith og Ben Hillier, der tidligere har drejet knapper for bl.a. The Horrors, Blur og Elbow.

Opvarmningsband for We Have Band bliver den dansk-iranske elektroniske duo Rosemary bestående af sangerinden Sarah og produceren Lasse. I 2011 udgav duoen debut-ep’en A Persian Tale, der kan downloades gratis på duoens hjemmeside

Torsdag er en glimrende dansedag og Lille Vega en glimrende dansesal, og hvis du også har danset lancier i en gymnastiksal i dine ungdomsår, så er der ingen [INGEN] grund til ikke at tage fredagsfri efter en torsdag i dansemusens tegn nu på torsdag.

Men hvordan er det nu med den dér lancier eller les lanciers, som det rigtig hedder? Hvor stammer dansen fra?

OBS KONKURRENCEN ER AFLYST, DA WE HAVE BAND HAR AFLYST KONCERTEN! Beklager.

Skriv et svar