Nyheder

Nye navne på programmet hos Alive Festival

Choir of Young Believers er blandt de første bekræftede navne til Alive Festival
Skrevet af Camilla Zuleger

Alive Festival løfter sløret for de første fire navne til dette års festival, der løber af stablen den 17. og 18. august.

Choir of Young Believers er blandt de første bekræftede navne til Alive Festival

Alive Festival har netop offentliggjort de første fire navne på plakaten til dette års festival i Thy. Det er fjerde år, at folkene bag Alive indbyder til festival i det nordjyske. Tidligere har navne som WhoMadeWho, Lucy Love, Turboweekend, Fallulah og amerikanske The Pains of Being Pure at Heart kigget forbi, og det er ikke mindre navne, der i år diskes op med.

Indtil videre har de bekræftet, at albumaktuelle Choir of Young Believers, den på rekordtid populære Rangleklods, sidste års vinder af P3’s Karrierekanonen The Eclectic Moniker og københavner-fænomenet Ulige Numre stikker snuden forbi.

Festivalen løber af stablen den 17. og 18. august, og du kan fra i morgen den 29. marts sikre dig en billet til festivalen.

For mere info og billetsalg se Alive Festivals hjemmeside.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar