Nyheder

Rosenkrantz & Gyldenstjerne forærer nyt nummer væk

Skrevet af Mia Ravn Bach

Den unge nordvestjyske duo Rosenkrantz & Gyldenstjerne har netop lagt deres nye indiefolk-nummer “Tiddlers” ud til fri download.

Den unge nordvestjyske herreduo Rosenkrantz & Gyldenstjerne alias Niels Christian og Roar er i denne tid aktuelle med deres fine indie-folk nummer “Tiddlers”, som de netop har lagt ud til fri download. De to har lavet nummeret i samarbejde med Brian Batz (Sleep Party People) samt Rune Borup (I Got You On Tape) og er netop røget ind på Det Elektriske Barometers 2. plads.

Omgivet af smuk natur er Rosenkrantz & Gyldenstjerne i fuld gang med at producere mere materiale i deres hjemmestudie på den nordvestlige kyst, og nye sange skulle gerne se dagens lys senere dette forår.

Lyt eller download “Tiddlers” via Soundcloud:

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar

boeger