Nyheder

Rosenkrantz & Gyldenstjerne forærer nyt nummer væk

Skrevet af Mia Ravn Bach

Den unge nordvestjyske duo Rosenkrantz & Gyldenstjerne har netop lagt deres nye indiefolk-nummer “Tiddlers” ud til fri download.

Den unge nordvestjyske herreduo Rosenkrantz & Gyldenstjerne alias Niels Christian og Roar er i denne tid aktuelle med deres fine indie-folk nummer “Tiddlers”, som de netop har lagt ud til fri download. De to har lavet nummeret i samarbejde med Brian Batz (Sleep Party People) samt Rune Borup (I Got You On Tape) og er netop røget ind på Det Elektriske Barometers 2. plads.

Omgivet af smuk natur er Rosenkrantz & Gyldenstjerne i fuld gang med at producere mere materiale i deres hjemmestudie på den nordvestlige kyst, og nye sange skulle gerne se dagens lys senere dette forår.

Lyt eller download “Tiddlers” via Soundcloud:

Skriv et svar