Nyheder

Svenske stjerner starter label

Skrevet af Camilla Zuleger

Svenske stjerner som Lykke Li, Peter Bjorn and John og Miike Snow starter pladeselskabet Ingrid.

Et nyt pladeselskab ser dagens lys. Ingrid hedder det label, som svenske musikere som blandt andre Lykke Li, Peter Bjorn and John og Miike Snow står bag.

I deres pressemeddelelse stiller det svenske musikkollektiv spørgsmålene: “Isn’t there more to life than world tours, indie cred and empty pockets? Couldn’t we be creating straight from the heart right to the people without any middle hands? Is it not 2012?”, som skulle blive det grundlag, som Ingrid bygger på.

Se de to korte film, der er lavet i forbindelse med lanceringen af det svenske label, her og her

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar

boeger