Nyheder

The Hives udgiver nyt til juni

Skrevet af Camilla Zuleger

Hør nyt fra svenske The Hives, der ellers har været helt ‘tysna’ siden 2007.

Kan du huske The Hives? Det svenske garagerockband, som først og fremmest slog igennem med singlen “Hate to Say I Told You So” tilbage i 2001, har været helt stille siden deres seneste udgivelse i 2007.

Nu barsler svenskerne imidlertid med en ny udgivelse. Pladen, som kommer til at hedde Lex Hives og bliver deres femte studieoptagelse, forventes at udkomme til juni.

Du kan allerede nu høre den første single “Go Right Ahead” fra pladen her.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar

boeger