Nyheder

The Tallest Man on Earth annoncerer nyt album

The Tallest Man on Earths koncert var yderst behagelig, men aldrig virkelig interessant.
Skrevet af Camilla Zuleger

The Tallest Man on Earth har annonceret, at hans nye album udkommer 12. juni.

The Tallest Man on Earth alias Kristian Matsson har netop løftet sløret for, at der til sommer vil komme nyt fra det svenske folk-hjørne.

Pladen, der hedder There’s No Leaving Now, forventes at udkomme den 12. juni.

Samtidig har Matsson annonceret et par tour-datoer til sommer. The Tallest Man on Earth er bl.a. et bekræftet navn på dettes års Pukkelpop, men der er stadig intet tegn på, at han svinger forbi Danmark.

Om skribenten

Camilla Zuleger

Biografi:
Græder når jeg hører musik, der giver mening og går op i en højere enhed. Bliver til gengæld træt og gammel, når musikere ikke udnytter deres potentiale. Det nytter ingenting, hvis lyrikken ikke spiller. Og det er lidt løgn. For jeg har for ganske nyligt kastet min kærlighed på den elektroniske scene med dubstep og andre fortryllende instrumentale og bestemt ikke særlig lyriske arrangementer. Alligevel er mine all-time favorites nogle, hvor teksterne lige så godt kunne være havnet i en digtsamling. Hvilket giver mig anledning til at sige, at jeg bruger overskydende tid på at tosse rundt på danskstudiet på Københavns Universitet med masser af god og dårlig poesi og en kræsen for detaljen. Lidt ligesom min musiksmag. Håber jeg.

Skriv et svar